Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Tento kempingový set je pohodlné a bezproblémové řešení vašich cestovních potřeb. Ultralehká kempingová deka zkombinovaná s vložkou do spacího pytle je řešením, díky kterému zůstanete v teple a pohodlí.

Deka je plněná syntetickým prachovým peřím. Mají tak vynikající kompresi a podobný poměr tepla a hmotnosti jako husí nebo kachní peří. Vložka do spacího pytle, která vás během spánku udrží v teple, je vyrobena z materiálu odvádějícího vlhkost a je super prodyšná. Ergonomický polštář se nafoukne pouze 3 – 5 nádechy.

 

Kompaktní: Deka společně s vložkou a nafukovacím polštářem je dodávána v úložné tašce s rozměrem 30 x 15 cm, pro lepší transport a ušetření místa.

Dlouhá životnost a kvalitní materiál: Kempingová deka je vyrobena z 20D voděodolného nylonu Ripstop a je odolná vůči písku a zvířecím chlupům. Deka je perfektní volbou pro kempování, turistiku nebo cestování.

UPOZORNĚNÍ: Deku nedoporučujeme prát v pračce. Optimálním způsobem čištění je ruční praní s vhodným pracím přípravkem, speciálně určeným na péřové produkty!

Značka: Aspect Outdoor

Materiál: 20D nylon ripstop, hypoalergenní polyesterová výplň

Hmotnost: 1,84 kg

Rozměry naleznete na přiložených fotografiích

Balení obsahuje jednu kempingovou deku, vložku do spacího pytle a nafukovací cestovní polštář s úložnou taškou.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost