Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Sada 9 nástrojů pro přežití v černém plastovém pouzdře obsahuje všechny nezbytnosti pro Vaše dobrodružství v přírodě.

V kompaktním postrovaném pouzdře o rozměru 18 x 12,5 x 5 cm najdete:

Skládací nůž: Vojenský skládací nůž z nerezové oceli s odlehčenou hliníkovou rukojetí.

Křesadlo: Tělo z hořčíkové tyčky, která je za pomoci ocelového škrtátka schopna vytvořit jiskru k podpálení ohně.
POZOR, před prvním použitím odstraňte z tyčky černou ochrannou vrstvu.

Kompas s teploměrem: Každé na jedné straně praktické kovové karabiny. Usnadní Vám orientaci v okolním prostředí a umožní včas reagovat na změny teplot.

Taktické pero: Velké jako běžná propiska, kromě psaní však může být použito také k proražení skla (např. při autonehodě) nebo jako nástroj sebeobrany.

Paracord náramek: Multifunkční náramek, který je nejen stylovým outdoorovým doplňkem, ale hlavně praktickým pomocníkem v nouzových situacích.
Spletený ze sedmijádrového padákového lana s nosností 250 kg poskytne až 2,5 m odolné šňůry, kterou můžete v případě potřeby použít ke stavbě přístřešku, pro nouzové slaňování nebo jako náhradní tkaničky do bot. Náramek je spojen plastovou sponou, ve které je zabudovaná píšťalka a křesadlo pro rozdělání ohně.
Náramek je vhodný pro obvod zápěstí 16 - 20 cm.

Svítilna: Tři režimy svícení (jasné, tlumené, blikání) v odolném hliníkovém těle o rozměrech 9 x 2,5 cm. Provoz na běžnou AA tužkovou baterii.
POZOR, baterie není součástí balení.

Multitool karta: Nůž, otvírák, šroubovák nebo pilka na dřevo, které by se v případě nouze mohly hodit, ale zbytečně zabírají mnoho místa v batohu či brašně?
Tato karta měří pouze 7 x 4,5 cm, je lehká a zastane roli hned několika druhů nářadí, např. klíče na matky a šrouby 6,7,8 a 10 mm, klíče na ploché šrouby, čepel, pravítko, úhloměr, dva různé otvíráky, šroubovák, pilku a nůž.

Multitool přívěsek: Kompaktní sada nářadí, kterou si připnete na klíče nebo batoh. Ve složeném stavu má přívěsek rozměry cca 8 x 2 cm, vysunutím čepele se však velikost zdvojnásobí, díky čemuž se s nástrojem pohodlně pracuje. Zastane roli otvíráku láhví i plechovek, pravítka, pilky, šroubováku, klíče o 3 velikostech a nože na ovoce.

Píšťalka: Vysokofrekvenční hliníková píšťalka o intenzitě zvuku až 120 dB je slyšet i na velkou vzdálenost a usnadní tak v případě nebezpečí Vaši lokalizaci.

Obsah balení:

  • skládací nůž
  • křesadlo
  • kompas s teploměrem
  • taktické pero
  • paracord náramek
  • svítilna
  • multitool karta
  • multitool přívěsek
  • píšťalka
  • voděodolný plastový box

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost