Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Hamaka s moskytiérou: Hamaka s moskytiérou z vysoce kvalitní, prodyšné polyesterové síťoviny, která Vás ochrání před obtížným hmyzem. 

Moskytiéra má po obou stranách výstužné tyčky, tvarující síť do klenby. Díky tomu neulpívá na kůži a hmyz se k Vám nemůže dostat.

Pokud preferujete spánek bez sítě proti hmyzu, jednoduše hamaku otočte moskytiérou dolů a nic nebude bránit Vašemu výhledu na nebe.

Kvalitní materiál: 210T Ripstop nylon je hladká tkanina, odolná proti protržení. Poměr kvality a nízké hmotnosti z ní činí ideální materiál pro výrobu outdoorového vybavení.

Je skladná a rychleschnoucí.

Až pro 2 osoby: Hamaka nabízí velkorysý prostor 280 x 140 cm a nosnost do 300 kg, je tedy vhodná až pro dvě osoby.

Součástí balení je uložný vak všitý do lemu hamaky, takže jej neztratíte. Navíc tvoří praktickou kapsu na drobnosti jako telefon, klíče apod. 

Po zabalení je hamaka velká jen 30 x 26 x 9 cm. Díky kompaktním rozměrům a hmotnosti pouhých 970 gramů je skvělým řešením pro výlety na kole i pěšky.

K hamace jsou dodávány dvě pevné karabiny a popruhy k zavěšení. 

UPOZORNĚNÍ: karabiny nejsou určené pro lezení a ani jako OOPP!

Materiál: 210T Ripstop nylon

Rozměr hamaky: 280 x 140 cm

Rozměr balení: 30 x 26 x 9 cm

Maximální nosnost: 300 kg

Hmotnost: 970 gramů

Balíček obsahuje:

  • 1x Hamaka s moskytiérou (vč. úložného vaku)
  • 2x Karabina
  • 2x Popruh

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost