Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Netkaná maskovací páska je samodržící, nezanechává žádné lepidlo ani stopy na povrchu vybavení, které ovine. Je elastická, lze roztáhnout o dalších cca 20%. 

Rozměr snadno upravíte běžnými nůžkami. Odstranění je stejně jednoduché a při správném smotání se dá páska opakovaně použít. 

Samolepící maskovací páska slouží k maskování předmětů jako jsou řídítka či rámy kol, objektivy fotoaparátů, termosky, svítilny, rybářské pruty, rukojeti nožů, pažby zbraní, optiky a dalšího vybavení. Zvládne také lehké opravy a úpravy, utažení předmětů.

Maskování touto páskou vám nejen umožní získat taktickou výhodu, ale také zabraňuje poškrábání a znečištění předmětů a snižuje odlesky. 

Páska zlepšuje přilnavost na mokrém povrchu a izoluje ruce od chladu nebo horka. Má protiskluzovou texturu, která zajišťuje pevnější a stabilnější uchopení.

Pásku lze použít taktéž jako bandáž k ovinutí zranění.
 
Aby samolepící páska dobře přilnula, musí se na obou koncích dotýkat sama sebe.
 

Materiál: polyester

Rozměr: 5 cm x 4,5 metry (v nataženém stavu)

Balení obsahuje jednu roli maskovací pásky.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost