Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Jak fungují fotochromatické sluneční brýle? Skla těchto brýlí mění odstín z čiré do kouřově šedé v závislosti na ultrafialovém záření všude kolem nás. Pokud svítí slunce, čočky ztmavnou. Pokud se nacházíte ve stínu, naopak zesvětlají. Děje se tak působením molekul, které při vystavení UV záření mění svou strukturu. Rychlost zbarvení čočky závisí na intenzitě ultrafialového světla (pokud je intenzita UV záření nízká, rychlost zbarvení se zpomaluje) a na teplotě vzduchu.

Ochrana UV400: Tyto sluneční brýle se pyšní 100% ochranou UV400. Široké čočky poskytují nejen větší zorné pole, ale také chrání Vaše oči před větrem, prachem a hmyzem. Mají minimální odpor vzuchu, proto jsou vhodné pro rychlou jízdu jak za slunného, tak oblačného počasí.

Filtr modrého světla: Čočka slunečních brýlí je z polykarbonátu, který kromě UVA, UVB a UVC záření blokuje také až 400 nm škodlivého modrého světla. Brýle se navíc zbytečně nemlží a odolávají i vysokým teplotám.

Ultralehké: S hmotností pouhých 30 gramů brýle sotva ucítíte na hlavě. Díky měkkému gumovému polstrování i nožičkám nikde netlačí a jsou vhodné i pro dlouhodobé nošení. Ideální pro cyklistiku, běh, golf, lyžování, tenis i další outdoorové aktivity.

Dlouhá životnost: Čočky i rám brýlí jsou mimořádně odolné proti nárazu a poškrábání.

Součástí balení je také rámeček pro dioptrické čočky.

Značka: RockBros

Vhodné pro: unisex

Rozměry produktu: 17 x 15 x 5,5 cm

Hmotnost: 30 gramů

Balení obsahuje jedny cyklistické brýle s pouzdrem, rámečkem pro dioptrické čočky, úložným sáčkem a hadříkem z mikrovlákna.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost