Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Skládací kempingový gril nebo vařič, k jehož montáži není potřeba žádného nářadí. Je dodáván kompaktně sbalený v úložné tašce, připraven na cesty.

Univerzální design 3v1: Gril lze díky roštu použít jak k přímé přípravě masa, zeleniny apod., tak jako kempingový vařič (s nebo bez křížového nástavce, který je součástí balení), na který umístíte hrnek, pánev nebo konvičku. 

Kvalitní ušlechtilá ocel: Gril je vyroben z vysoce kvalitní žáruvzdorné ušlechtilé oceli v potravinářské kvalitě.
Je odolný proti opotřebení a deformaci, což je zárukou dlouhé životnosti.

Vynikající větrání a snadné čištění: Gril má hlavní otvor pro vložení dřeva nebo uhlí, a devět větracích otvorů na obou stranách pro zlepšení cirkulace vzduchu.

Skládá se z 10 samostatných částí, každá z nich se proto velice snadno čistí.

Na tuhá paliva: Vařič na dřevo, líh nebo gel. K zátopu lze použít chrastí, klacíky, štěpinky, pevný líh. Dovnitř je možné též vložit nádobu na tekutý líh nebo hořlavý gel.

Jedná se o velice lehký a přenosný gril, který nabízí všechny funkce, které potřebujete k přípravě lahodných jídel na cestách.

Hodí se pro kempování v přírodě, pikniky, cyklo výlety aj.

Materiál: ušlechtilá ocel

Rozměry: 19,5 x 15,5 x 22 cm

Hmotnost grilu: 1,145 kg

Balení obsahuje jeden gril 3v1.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost