Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Unisex pončo do deště pro dospělé. Udrží vás v suchu bez ohledu na to, zda jste na cestách na kole nebo za turistikou.

Kapuce je vybavena stahovací šňůrkou, která dobře chrání váš obličej. Patentky po stranách zajišťují perfektní utěsnění.

V pláštěnce se nestane, že by Vám bylo moc horko, protože otvor ve spodní straně zajišťuje skvělou cirkulaci vzduchu. Velikost celé pláštěnky je 200 x 140 cm, takže je dostatečně velká, aby zakryla batoh nebo řídítka kola.

Nabízí vynikající volnost pohybu a proto se velmi příjemně nosí. Kapuci a boční otvory na zapínání můžete přizpůsobit svým potřebám.

Pončo lze jednoduše složit na kompaktní velikost a uložit do batohu nebo brašny na kole.

Pláštěnka je z odolného nylonového materiálu se zesílenými očky, díky tomu je odolná proti dešti, poskytuje lepší ochranu proti povětrnostním vlivům, trvale odpuzuje vodu a je odolná proti oděru a roztržení.

Tato multifunkční pláštěnka má po stranách očka, díky kterým ji můžete použít také jako plachtu nebo piknikovou podložku.

Velikost: univerzální

Rozměry: 220 x 140 cm

Hmotnost: 260 gramů

Balení obsahuje jednu pláštěnku. 

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost