Poslat na e-mail

Poslat na e-mail

Na zadaný email přijemce bude odeslán odkaz na tento produkt. Pokud máte dotaz k produktu, využijte helpdesk nebo navštivte sekci Kontakt.

Email příjemce:* 
Váš e-mail: 
Vaše jméno: 
Vzkaz: 


* Vaše jméno a email se zobrazí v odeslané zprávě společně s odkazem.

Perfektní kapacita: přibližně 1,5 litru o rozměrech (13 x 15 x 20 cm), brašna má jednu hlavní kapsu se třemi dalšími síťovými kapsami, do kterých se vejdou drobné předměty, jako jsou klíče, kapesníčky atd.

Brašna na kolo nabízí dostatek místa pro mobilní telefon, nářadí na opravdu kola, mini pumpu atd.

Reflexní a bezpečná jízda: reflexní páska na sedlové brašně zlepšuje viditelnost ve tmě a zajišťuje bezpečnou jízdu, otvory na zadní straně brašny slouží k připevnění zadního světla pro ještě větší viditelnost. 

Vynikající vodotěsnost: je vyrobena z vysoce kvalitních nepromokavých materiálů s vodotěsným zipem se zapečetěnými švy. Nabízí nejlepší vodotěsný výkon a chrání vaše věci nebo cennosti před vodou, špínou a prachem.

Brašna je odolná proti chladu, prachu a dešti.

Snadná instalace a demontáž: je vybavena třemi nastavitelnými pásy na suchý zip, které lze snadno a pevně připevnit pod sedlo na sedlovku. Montáž i demontáž brašny je jednoduchá a není k ní potřeba žádné nářadí.

Vysoce kvalitní a odolné: nepromokavá sedlová brašna na kolo je vyrobena z vysoce kvalitních oxfordských materiálů, které si nejen zachovávají svůj tvar, ale je také velmi odolný před roztržením.

Rozměry produktu: 26,3 x 14,4 x 8,7 cm

Hmotnost: 130 gramů

Kapacita: 1,5 litrů

Materiál: kvalitní oxfordský nepromokavý

Balíček obsahuje jednu brašnu pod sedlo kola.

Kontaktní formulář

Kontaktní formulář

Jméno: 
E-mail: 
telefon: 
Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tyto údaje mohou být použity výhradně pro komunikaci k tématu této zprávy a mohou být uchovány po dobu komunikace.

Hlídat dostupnost